Saltar al contenido

Valors

Este és un dels punts més important en el nostre treball com a formadors. Per això, volem treballar durant tota la temporada els valors que creiem que potenciaran la unió de l’equip, el rendiment individual i el col·lectiu.

Per a nosaltres, la unió de l’equip és de vital importància. Que tots els seus components remen en la mateixa direcció serà el camí per a aconseguir els resultats. Valors com el respecte, la cooperació i el compromís consolidaran la cohesió de l’equip a nivells molt alts.

El rendiment col·lectiu hauria de produir-se arran de la unió del mateix. Per tant, si a més dels valors anteriors, fomentem els que enumerem a continuació, probablement estarem en condicions d’oferir la nostra millor versió. Així doncs, esforç, humilitat i diversió es fan indispensables en la nostra formació.

A més, el rendiment individual és un factor que ha d’afegir valor a tot el que s’exposa anteriorment. Hem d’aconseguir que cada jugador rendisca al màxim i per a això hem d’actuar davall els principis següents: confiança, il·lusió i esportivitat. Amb estos tres valors formarem grans esportistes, però, sobretot, grans persones.

Seguint estes directrius i aplicant els valors mencionats, no hi ha cap dubte que aconseguirem formar un equip molt més unit, motivat i capacitat per a aconseguir un rendiment major. Però este treball ha d’estendre’s a les famílies dels nostres jugadors, en definitiva, a la nostra afició.

Hem de promoure el joc net, tant dins del camp de futbol com en les grades, generant amistat, respecte a l’adversari i a l’àrbitre i esperit esportiu, promovent la igualtat de gènere, el rebuig enfront del racisme i la xenofòbia, i la “No Violència” en el futbol.

Amb l’adquisició de tots estos valors, els nostres jugadors contrauran durant tot el procés formatiu, el sentiment de pertinença i el compromís òptim amb el seu equip i amb l’escola, fent de cada equip un grup humà i de l’escola una gran família més enllà del futbol.